36 Buc Flip Flop Brelocuri Distractiv brelocuri pentru Rucsac Geanta Depozitare Cadouri de Ziua Luau Plaja Piscina Rece Goody Bag de Umplere

  • 94.51lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f282172
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Ocazie - Petrecere De Ziua, Halloween, Petrecere, De Anul Nou, De crăciun, De paște, Ziua copilului
  • Numărul de Pc-uri - 36buc
  • Material - Plastic
  • Numărul De Model - 401
  • Model - Flori

Lista este pentru 36 buc

Cheie lanț FLIP FLOP

culoare : ca pe foto (va livra aleatoare asortate)

COOL MINI LOVITURI:

Da asta grămadă de chei unele uber-în căutarea personajului.Aceste brelocuri vin in forma de miniaturizat flip flops într-un ochi-prinderea varietate de culoare.Fel de mâncare-le ca mici cadouri sau favoruri și de a face ziua cuiva.Vine într-un pachet de 36.

MOLID LUCRURILE:

Aceste miniatură flip flop brelocuri nu doar pentru chei.Le puteți folosi ca un drăguț pandantiv pentru rucsac, poseta sau geanta.Frumoasa si aspect realist va net un compliment după altul. (sortiment culoare poate varia)

MINUNAT CADOU DE PETRECERE:

În căutarea pentru favoruri de partid, care vor avea acei băieți și fete zâmbind de la ureche la ureche?Aceste distracție brelocuri completa orice temă.Acestea se potrivesc cu ușurință în cele mai multe saci goodie și poate fi chiar folosit ca unic Crăciun cadouri de crăciun pentru copii.

PREMIU DE DISTRACȚIE ȘI CADOU:

Aceste mini flip flop asociati sunt un hit garantat pentru copii cu varsta 8+.Sunt superbe cadouri pentru o petrecere petrecere, plaja, petrecere tematica, sau orice altă petrecere de vara, de neuitat concurs cu premii și un drăguț plus față de orice cheie titularul de colectare.

VAND RISC-FREE:

Suntem pe deplin stau în spatele produselor noastre cu o mai bună satisfacție și 100% garanție de bani înapoi.Nu este mulțumit cu aceste flip-flop brelocuri?Vă vom trimite un înlocuitor sau emite o rambursare completă.Faceți clic pe "Adauga in Cos" acum pentru a surprinde copiii complet de risc-gratuit!

Adauga un comentariu

Rating: