Grădină Cloche Dom Planta Bell Planta Acoperă Pentru Decor Gradina Plante Capacul Protector Din Plastic Pentru Protecția Plantelor De Acoperire

  • 46.43lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f282292
Tag-uri:
  • Material - Plastic
  • Origine - China Continentală
  • Setați Tipul - NO

Grădină Cloche Dom Planta Bell Planta Acoperă Pentru Decor Gradina Plante Capacul Protector Din Plastic Pentru Protecția Plantelor De Acoperire

Descriere produs:

Mici greenhouse10.23 de centimetri în diametru și 8.27 centimetri în înălțime.Aceste de protecție a plantelor care acoperă sunt foarte potrivite pentru mici legume, fructe, răsaduri de flori.

Rotative reglabile de aerisire-gradina clopotul domului este conceput cu un suport rotativ de aerisire pe partea de sus, care poate oferi suficiente de aer și de circulație a apei pentru a ajuta plantele să crească mai bine.

Ușor-De protecție a plantelor capac din material plastic moale poate fi reutilizat.Materiale transparente poate atinge maximum de penetrare a luminii și minimă reflecție pentru a ajuta plantele să crească.

Utilizate pe scară largă-de gradina din Plastic bell cupole pot oferi protecție pentru plantele de inghet, vreme rea, păsări, păsări și dăunători.Este ideal pentru iernare erbacee marginea plante și mai puțin rezistente plante perene, precum și protejarea răsaduri și semi-plante rezistente.

Produse includ:

1 X protecție a Plantelor care acoperă

Notă:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2.Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Adauga un comentariu

Rating: