Lumina de noapte Cu Senzor de Miscare, LED-uri de Mișcare Senzor de Lumină, Scara de Lumină LED-uri Pentru Hol, Bucatarie Si Dulap Alb

  • 169.20lei
  • 96.44lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • f32251
Tag-uri:
  • Certificare - NICI unul
  • Nume De Brand - REFURBISHHOUSE
  • Origine - China Continentală

Luminozitate excelentă: de înaltă calitate 6 margele de LED-uri, foarte luminos și durabil.Emițătoare de lumină moale și alb de lumină.Perfect ca orientare de lumină, precum și de dormit lumină în camere de copii si dormitoare.Lăsați copiii să eliminați frica de întuneric.Produsele noastre au un an în servicii pentru clienți.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Senzor automat de lumina: auto pe termen de 3 metri, oprire automată după aprox. 20 de secunde, atunci când este detectată nici o mișcare.Automat doar se aprinde atunci când este întuneric și atunci când este detectată o mișcare.LED smart cip cu senzor PIR, performanță de încredere și de înaltă sensibilitate, cu precizie detecta mișcarea.

USB reîncărcabilă de siguranță și eficient energetic: o constantă de cumpărare și de a schimba de non-reîncărcabile baterii AAA, nu mai este necesar.Reincarcabila prin cablu USB (inclus), compatibil cu power bank, PC port USB, încărcător de telefon.Super economie de energie.

Ușor de instalat: senzor de lumina de noapte este convenabil pentru a instala în câteva secunde.Există 2 opțiuni de instalare. ① Atașați direct la orice fier de suprafață cu built-in magnet. ② Stick la o suprafață plană, cu foaie.Puteți plasa lumini de noapte oriunde doriți.Ciocane, burghiu sau instrumentele necesare, ușor de instalat și de a elimina.

Ușor și portabil de design: slim forma și dimensiunile compacte sunt perfecte pentru decorarea casa ta, adecvat pentru utilizarea în dormitor, camera copilului, bucatarie, garaj, subsol, dulap, sertar, hol, intrari, scari, dulap, biblioteca, frigider, subsol, mansarda, atelier, etc.

Culoare:Alb

Material:ABS

Conținutul Pachetului:

3 x Lumini de Perete

3 x Cabluri USB

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: