Piese Pentru Xiaomi Roborock S7 T7 T7S T7plus T7splus Accesorii Mop Filtru Hepa Perie Principală Aspirator Accesorii

  • 203.68lei
  • 95.75lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Electrocasnice

Sku:
  • f335798
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Realizate din materiale de înaltă calitate, durabil.

Peria poate intra curatare profunda, permițând interne robot pentru a rula la cele mai bune de performanță.

Filtrul menține curat de performanță în timp ce reducerea infiltrațiilor de praf, polen și alte alergeni în aerul pe care îl respiri.

Mopul are puternice de apă de blocare putere, puternic absorbția de apă, mai puțin pete de apă, de înaltă textura generală de frecare, curata cu mopul, uniforme absorbția de apă, și pe termen lung de retenție de umiditate.

Ca parte a de zi cu zi de întreținere, este ușor să demontați și înlocuiți.Pentru cele mai bune rezultate, piese de schimb ar trebui să fie înlocuit la fiecare 2-3 luni.

Culoare așa cum se arată

Material:plastic

Numărul de Model: Pentru Xiaomi Roborock S7 T7 T7S T7plus T7Splus

Tip: Aspirator Piese

Conținutul Pachetului:

2 x perii cu role

1 x filtru

3 x cârpe

2 x perii laterale

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe Familiaheidi.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe Familiaheidi.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

Adauga un comentariu

Rating: