Fier De Suport De Lumanare Cu Tesut De Cânepă Frânghie Negru Mat Sfeșnic Simple, Elegante Decoratiuni De Masă Pentru Sufragerie

  • 188.92lei
  • 115.24lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • f3542
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - SĂRUT-O NOAPTE
  • Certificare - ce
  • Numărul De Model - Spoturi

Fier De Suport De Lumanare Cu Tesut De Cânepă Frânghie Negru Mat Sfeșnic Simple, Elegante Decoratiuni De Masă Pentru Sufragerie

Nota 1:Vom păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră în condiții de siguranță și nu va dezvălui nici o informație privată.

2:vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.După echipa de vânzări vă va oferi o soluție perfectă în prima dată.

Caracteristici:

1.Acest retro fier dăruire sfeșnic este hand-made cu fier de artă și are un elegant contur.Acesta poate fi plasat perfect pe masă și se îmbină perfect cu masa ta de cafea, living, bucatarie si decoratiuni interioare.Dimensiunea este așa cum se arată în imagine.

2.Mare post sfeșnice sunt atent concepute pentru a transpira o calitate mai bună și pentru a asigura total durabilitate este la fel ca cele mai multe decoratiuni de masă.

3.Puteți plasa flori artificiale bile pe partea de sus a sfeșnic, ca un decor minunat pentru zile speciale, mai ales la nunti.Puteți pune sfeșnicul de pe raft.Chiar dacă nu sunt false flori sau lumanari pe ea, acesta este un decor foarte elegant!

4.Aceste sfesnice unice sunt un complement perfect pentru orice casa decor de birou.Este perfect pentru a adăuga un sentiment special pentru nunti, petreceri, zile de naștere, ziua Recunostintei, Ziua de Anul Nou, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Queensland Ras, botezuri, sau orice alta ocazie speciala.

5.Potrivit pentru a fi plasat pe masa de cafea și o măsuță de cafea sau decorațiuni interioare.Mare pentru decorațiuni interioare, decoratiuni de masă, seminee, etc.

Notificare:

Culorile reale pot varia de la care a imaginii datorită setările de calculator.

Vă rugăm să permită abateri minore din cauza manuală de măsurare.

Lista De Pachete:

1 x Fier de Suport de Lumanare

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Adauga un comentariu

Rating: