1 BUC Baterie Dubla Pachet de Descărcare de gestiune Convertor Negru 70 X 45 X 18Mm Pentru Ebike 40A Dual Acumulatorului Comutator Echilibru Descărcători

  • 284.21lei
  • 224.55lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f453165
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

1. Baterie dubla pachet de echilibru evacuarea poate gestiona două ebike baterii care fix pe bicicleta, consum redus de energie design, detecta în timp real tensiunea de ambele două pachete de baterii, baterie, verifica on-line.Tensiunea nominală a bateriei este de 20V-72V.

2. Acest modul se pot face două baterii la descărcarea de gestiune împreună la putere ebike, se va auto compara tensiunea de fiecare baterie și de a regla curentul de ieșire pentru fiecare baterie, curentul de ieșire pentru fiecare baterie va fi același dacă tensiunea din fiecare baterie este același.

3. Modul se va opri de putere de ieșire atunci când tensiunea mai mică decât valoarea cut-off de tensiune pentru a proteja bateria.

4. Acest modul are 2 conector de intrare și 1 ieșire conector lungimea cablului este de aprox 90 mm, 2 Buc de Intrare XT-60 de sex masculin,1 Buc Ieșire XT-60 de sex feminin.

Culoare:negru

Material:aliaj de aluminiu

Dimensiune:70 x 45 x 18mm

Conținutul Pachetului:

1 x Baterie Dublă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: