Tactice de Prim Ajutor Husă de Supraviețuire în aer liber Medicale Militare Sac EMT Multifuncțional MOLLE Reglabil Snap Autocolant Instrument de Saci

  • 102.32lei
  • 76.76lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f465440
Tag-uri:
  • umăr tactice armura, Tactic trusa de prim ajutor, piciorul sac de tactică militară, Centura, tactic poch
  • Material - nailon
  • Nume De Brand - KOLINLOV
  • Origine - China Continentală
  • Tip - primul ajutor husă

Tactice de Prim Ajutor Husă de Supraviețuire în aer liber Medicale Militare Sac EMT Multifuncțional MOLLE

Snap Reglabil Autocolant Instrument De Saci

Descriere:

Nume: geanta

Culoare: Negru, OD, BRONZ, CP, ACU

Material: 1000D Nailon

Dimensiune: 23*18 cm

Greutate: 0.21 KG

Lista De Pachete: 1 * Geantă De Prim-Ajutor

Utilizare pentru: Drumetii,Camping,Alpinism,de Călătorie,Ciclism,Pescuit,Vânătoare, Etc Tri-fold design, care oferă acces rapid la materiale de prim ajutor .

ÎNDEPĂRTAREA RAPIDĂ: Rip Departe Cârlig&Bucla panoul de caracteristică și un mâner lat pentru îndepărtarea rapidă face o clipă pentru a acorda primul ajutor rapid

ORGANIZAT de: compartimente Spatioase, care include mai multe buzunare, elastic puternic bucle și deținătorilor instrumentului, o curea de siguranță, și cu fermoar ochiurilor de plasă compartiment de mic de prim ajutor.

PUTERE: Caracteristici fermoare dual și Cupru se fixează pe MOLLE curele pentru a ține-ți smulge medic husă atașat în siguranță.Molle Sistem și ușor punga pentru portabilitate și depozitare.

TRANSPORT

Timp de preparare: de Obicei, va vom trimite comanda în termen de 3 zile.

Special pentru festivalul de shopping, avem nevoie de 5-7 zile lucrătoare să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi, sper că te-ar putea înțelege.

Timp de livrare: Diferite țări și diferite clase de transport au diferite timp de livrare, puteți ?verificați Timpul Promis atunci când alegeți mod de transport maritim pentru comanda dumneavoastră.

(Clasa Economy shipping favorabil cu taxa de transport, dar nu a livrat informații.)

Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si telefon.Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

FEEDBACK-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, inclusiv Produs conform Descrierii,Comunicare și Viteza de Transport maritim, cu cumparator spectacol, ne va da $2 sau un cadou pentru următoarea comandă.Suntem, de asemenea, bucuros dacă puteți partaja produsele noastre pe SNS și Facebook, da screenshot de la noi, ne va da $2 sau un cadou.

Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

SFATURI

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.?

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Adauga un comentariu

Rating: