3X4m Desert Camuflaj Camo Net de Compensare Decor Net Curte Acoperi Net Umbra ochiurilor de Plasă Pentru Gradina Masina de Camping în aer liber

  • 145.21lei
  • 101.63lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f473003
Tag-uri:
  • Tip - Accesorii
  • Origine - China Continentală

3X4m Desert Camuflaj Camo Net de Compensare Decor Net Curte Acoperi Net Umbra ochiurilor de Plasă Pentru Gradina Masina de Camping în aer liber

Camuflaj este foarte eficient, efect realist, și versatil.

Rolul principal și scopuri: Camuflaj armata de formare, instalatii anti-anti-radar în infraroșu.Companie de Real estate anti-teren inactiv fotografie aeriană.Ilegale de clădiri și instalații anti-satelit fotografie.

Masina parcuri și alte locuri publice nuanta de amenajare a teritoriului.Munte și verde acoperi, acoperi gunoi.Pentru bird-watching entuziaști nevoie pentru a trage în depărtare și în contact cu păsări de camuflaj.

Wargame lunetist de camuflaj și de a folosi.Decorative de amenajare a teritoriului (parcuri tematice, expoziții, baza de film, în aer liber, de dezvoltare, CS domeniu de simulare, hotel decor, industriale, decorațiuni interioare, decorațiuni interioare, etc.), culoarea de fundal de imitație și alte aspecte.

Nume produs: Camo Net

dimensiune:3 x 4m

Material: poliester

culoare: camuflaj desert / camuflaj

Conținutul Pachetului:

1 x Camuflaj net

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: