Femei Impermeabil Touchscreen Mănuși de Iarnă Vânt de Iarnă Termică Mănușă Cu Încheietura Lese de Schi Manusi Pentru Vreme Rece de Schi

  • 37.88lei
  • 26.52lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f477120
Tag-uri:
  • Material - catifea
  • Origine - China Continentală

Puncte:

1、【Confortabil Cald Catifea】 rece-rezistent captuseala interioara este adăugat cu catifea pentru a păstra cald, măsoară efectul termic poate ajunge la minus 5 grade, iar mâinile sunt permanent protejate de îngheț.

2、【Vânt și rezistent la apa】 snowboard mănuși sunt proiectate cu pânză de catifea frunze de lotus, ca o frunză de lotus, picăturile de apă în mod automat închega și glisați în jos, și dovada de apă performanța este bună.

3、【Silicon Moale în Palma】palma este confectionata din silicon de înaltă calitate, care este non-alunecare și rezistent la uzură, și carouri este distribuită uniform.Design de moda este non-alunecare și are o puternică rezistență la uzură.

4、【Zece degete Touchscreen de Design】Mai sensibile funcționare, utilizând conductoare de silicon touchscreen, zece degete pline de palmier atinge, de a face touchscreen mai sensibile

5、【Larg Aplicabile】Potrivit pentru viața de zi cu zi, petrecere, costum de potrivire și de conducere, motociclete, alergare, ciclism, ciclism, sală de fitness, locul de muncă, camping, drumetii sau orice iarnă activități în aer liber.

Descriere:

Un strat de material impermeabil acoperă învelișul exterior material textil.Puteți menține mâinile calde și uscate atunci când joacă în zăpadă, cu condiția să nu le scufundați în apă.Elastic tricotat manșetă îmbunătățește potrivi și oferă eficiente vreme protecție împotriva aerului rece.

Touchscreen mănuși de schi să te țin de mână un telefon, ridica un apel, și opera multi-touch funcțiile fără a scoate mănuși de schi.

De mănuși de iarnă pentru femei au fost adăugate cu căptușeală moale și ușor și respirabil izolații termice pentru căldură adăugată, și ține-ți mâinile uscate atunci când schi, snowboarding și de echitatie.

Caracteristici:

Produs material: pânză de catifea, silicon

Produs de culoare: alb, roz

Avantajele produsului: touchscreen, non-alunecare, anti-alunecare și rezistent la uzură

Scenariu de utilizare: în fiecare zi.În aer liber, Ciclism, etc.

Dimensiune Produs:

M mănușă lungime 28.5 cm/11.22 în, latime 11,5 cm/4.52 în

Am manusa lungime 29cm/11.41 în, latime 12,5 cm/4.92 în

Lista:

1pair*Mănuși de Schi

Adauga un comentariu

Rating: