2021 Reflectorizante Benzi Elastice Brățară Brățară Glezna Picior Curele De Siguranță Reflector Banda Curele Pentru Noaptea De Echitatie Brățară

  • 4.18lei
  • 2.94lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f484601
Tag-uri:
  • reflectorizante picior benzi, flexografice bandă adezivă, cauciuc reflectorizante bandă de susținere, hei band bratara, smart moda brățară, reflecta picior trupa, reflectorizante pentru femei cizme pentru femei, lumina care se reflecta de costum barbati, grosime banda reflectorizanta, flauver autocolante reflectorizante
  • Aplicabile Oameni - Universal
  • Origine - China Continentală

Caracteristici:

1. A promova Siguranța: - reflectorizant de funcționare a echipamentelor de costume pot fi uzate sau reparate pe incheieturi sau glezne pentru a vă reaminti alții că cel mai evident efect de reflecție în întuneric poate arăta în mod eficient pe alții poziția dumneavoastră și lăsați-le să se pregătească în avans

2. Varietate de Poartă Metode: Acolo sunt destul de curele pentru tine, le puteți folosi în mod corespunzător, și poate fi folosit ca arm benzi, benzile de încheietura mâinii, gleznă benzi, picior benzi, etc. pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

3. Circular Intermitent Efect: trupa reflectorizant este facut din verde fluorescent si portocaliu țesături, cu 360 de reflexie și de vizibilitate.Efectul puternic face banda poate fi folosit în cele mai multe weathers, cum ar fi ploaie, ceață și întuneric, și este potrivit atât pentru zi și noapte .

4. Reglabil si Confortabil Design: reflectorizante de funcționare echipament este potrivit pentru majoritatea oamenilor, indiferent de sex și vârstă.

5. Potrivit pentru Activități în aer liber: reflectorizante banderola este considerat un accesoriu practic pentru activități în aer liber, care pot aminti pe alții de propria lor poziție, și este potrivit pentru rularea, mersul pe jos câine, ciclism, alpinism, drumetii, alergare, drumeții, ciclism, expediție, patrulare, etc. Pentru a proteja siguranța dumneavoastră și a celorlalți.

6. Mai multe Ocns: reflectorizante bandă este conceput pentru a aduce mai multă siguranță în aer liber prin intermediul memento și ochi-prinderea caracteristici.Este potrivit pentru rularea, mersul pe jos, ciclism, alpinism, drumetii, jogging, alergare, drumetii, echitatie o motocicleta, a explora, de patrulare sau alte activități în aer liber.

Caietul de sarcini:

Material: chingi elastice

Culoare: galben

Benzi reflectorizante: de a evidenția

Dimensiune: interval de reglare: aproximativ 22-48cm/8.66-18.90 inch

Lățime: aproximativ 4cm/1.57 inch

Lista De Ambalare:

1 x Bandă Reflectorizantă

Adauga un comentariu

Rating: