Detașabil de Înot de Curățare Piscină Net cu Metal Telescopic Pol Profesionale Iaz, Fantana de Gunoi Separator Aspirator Ușor

  • 39.99lei
  • 26.02lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f479779
Tag-uri:
  • Alungirea - despre 86cm
  • Nume De Brand - Mix&echipamente
  • Origine - China Continentală
  • Tip - curat
  • După scădere - despre 37cm

Detașabil de Curățare Piscină Net cu Metal Telescopic Pol Ușor la Îndemână cu Metal Telescopic Pol Ușor la Îndemână FK88

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. De bună calitate: Acest înaltă calitate piscină skimmer are durabile și lumină-greutate tije metalice și super mesh-uri, permițându-vă să se bucure de ani de experiență.

2. Un design bun: are margini curbate pentru a se asigura că acesta nu va primi blocat pe orice piscina căptușeală sau deteriora interiorul piscinei.

3. Curățare eficientă: Acesta vă permite să alegeți cu ușurință frunze, pături, buruieni, petale și ceva care poate pluti pe suprafața exterioară.A se asigura că piscina are o durată lungă de viață, astfel încât să puteți odihni ușor.

4. Cu un metal tijă telescopică , acesta poate fi ușor de desfăcut, pentru a regla lungimea după nevoie.Piscină skimmer poate colecta rapid frunze plutitoare și moloz, și are o conică marginea din față, care este foarte potrivit pentru a pune mâna pe fundul piscinei.

5. Păstrați piscina curat și bucurați-vă de vară : Frunze de separatoare de a ajuta pentru cupe din frunze și alte tipuri de resturi din piscine, bazine, căzi cu hidromasaj, fântâni sau mai mari rezervoare de pește.Spumant purificată de apă din frunză este tentant.Distreaza-te în piscină!

Notificare:

1.Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

1. Piscina rotunda plasă de pescuit

Material: plasa + metal

Alungire: despre 86cm

După scădere: despre 37cm

Ochiurilor de plasă diametru: aproximativ 20cm

Net adancime: 20cm

Greutate brută: aproximativ 60g

2. Detasabila piscină plasă de pescuit

Dimensiune: întins despre 100X28cm, retrasă despre 72X28cm

Material: plasa + metal

Brut greutate: 110g

Pachetul Include:

1X Curățare Piscină Net

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.

Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.

Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

Deci banii nu vor merge la contul meu.

Adauga un comentariu

Rating: