Talie Reglabila Curea Talie Centura De Sprijin Talie Spate Antrenor Centura Talie Gimnastică Protector Greutate De Ridicare De Sport Body Shaper Corset

  • 100.12lei
  • 70.10lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f479951
Tag-uri:
  • Varsta - Adult
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - Centura De Talie
  • Material - Poliester

Puncte:

1、mai mici Dureri de Spate Relief: Proiectat Respirabil Spate Centura de Sprijin cu 5 rămâne plasate în jurul coloanei vertebrale, care va va oferi o puternică suport vertical pentru spate mai mici, și de a reduce presiunea pentru a calma durerea.Deci, e bun pentru talie dor mușchii, hernie de disc, sciatica, scolioza, etc.

2、Aer Respirabil ochiurilor de Plasă: Partea Inferioara a spatelui Bretele aer ochiurilor de plasă canale oferi confort pentru a purta toată ziua, chiar și pentru cele mai dure locuri de muncă.Facut cu 4-way stretch tehnologie, acest sprijin este ușor și vă oferă baby-piele-simt moale atunci când este purtat pe sub haine.

3、mai Multe Scopuri: Respirabil Sport Suport Centura Taliei este conceput cu 5 sprijin puternic panouri pentru a adăuga cu ușurință o presiune în plus la partea din spate și reduce durerile de spate pentru bărbați și femei, și poate fi folosit de mai multe ori, cum ar fi ridicarea de greutăți, în picioare, așezat sau pentru perioade lungi de timp, joaca golf, face treburile casnice, grădinărit, lucru, etc.

4、Cârlig și Buclă de Fixare Design: Acest Anti-Alunecare Curea Talie are un modernizate pentru mare densitate cârlig și buclă de fixare, care vă permite să reglați diferite niveluri de compresie pentru a se potrivi cu tine.Dacă suferiți de mai mici dureri de spate, indiferent de cauza, acest corset este de natură să servească bine

5、2 Dimensiuni pentru a Alege De la: Vom oferi două dimensiuni (L, XL) de Haltere Suport Centura de Talie pentru tine de a alege de la.Vă recomandăm să nu alegeți dimensiunea bazat pe pantaloni dimensiune, dar măsura taliei la nivelul ombilicului.

Descriere:

Proiectat Respirabil Spate Centura de Sprijin cu 5 rămâne plasate în jurul coloanei vertebrale, care va va oferi o puternică suport vertical pentru spate mai mici, și de a reduce presiunea pentru a calma durerea.Deci, e bun pentru talie dor mușchii, hernie de disc, sciatica, scolioza, etc. Zona din spate a acestui Bretele de Spate mai mici este realizat de usoare si respirabil tesatura tricot, care este ușor de a disipa căldura, nu va transpira sau se simt voluminoase.Tricot moale și nu va zgâria pielea ta.

Caietul de sarcini:

Numele: centura de Talie

Material: Poliester

Mărimea L: Lungime și lățime: 97*20cm Potrivit pentru circumferinta taliei 70~90cm Potrivit pentru greutatea de 60-80 kg.

Marimea XL: lungime și lățime: aproximativ 105*20cm potrivit pentru circumferinta taliei 77~97cm potrivit pentru greutatea de 70~90 kg.

Caracteristici: Respirabil și absorbant de sudoare, elasticitate și de compresie, sprijin și protecție

Potrivit pentru: conducere talie protecție, uzura de zi cu zi, de formare sport, protecție talie

Lista De Produse:

Talie o centură de protecție*1

Adauga un comentariu

Rating: