Crăciun Zână Șir de Lumini de Crăciun Șir de Lumini în aer liber rezistent la apa Copac Lumini USB Alimentat Lumini de Basm Cu Telecomanda

  • 140.57lei
  • 98.42lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f6081
Tag-uri:
  • Ocazie - De crăciun
  • Material - Bumbac
  • Origine - China Continentală

Descriere:

Aceste exterior luminile de Crăciun sunt special concepute pentru a exprima "spiritul Crăciunului", fiecare lumina are funcția de sclipitoare, ca sclipitoare stele de pe cerul de noapte, foarte frumos.

Caietul de sarcini:

Nume: Craciun Șir De Lumini

Culoare: alb cald

Tensiune de alimentare: 5v

Sursa de alimentare: USB

Putere: o lampă de șirag de mărgele 0.06 w

Caietul de sarcini: aproximativ 3*0,6 m/9*1ft

Metoda de iluminat: opt-modul intermitent cu control de la distanță

Lista De Ambalare:

1*cablu USB

1*control de la distanță

10*Crăciun doll

10* șir de lumini

Notă:

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Crea o Atmosferă de Crăciun】Special concepute pentru a exprima "Spiritul Crăciunului", Zână Craciun Șir de Lumini va transforma cu ușurință casa ta intr-un Crăciun în țara minunilor, cu o puternică atmosferă de sărbătoare.

2.【Rezistent la apă și Durabil】Crăciun Șir de Lumini sunt potrivite pentru decorarea de interior si exterior.Apa PPC material, astfel încât să puteți a le afișa în vară și de iarnă cu încredere.

3.【Plin de Elemente de Crăciun】Pom de Crăciun Șir de Lumini sunt pline de elemente de Crăciun, inclusiv 2 pomi de Crăciun, Moș Crăciun, Moș crăciun, un om de zăpadă de Crăciun, de Crăciun și de elan, aducând o puternică atmosferă de sărbătoare în camera ta.

4.【Joasă Tensiune】modernizate lampă cu LED-uri margele sunt eficiente energetic și eficient, oferind constant de înaltă luminozitate.Crăciun Lumini de Basm sunt alimentate prin USB, cu un total de joasă tensiune 5V ieșire, care este foarte sigur.

5.【Utilizate pe scară largă】Craciun Perdea de Lumini poate fi utilizat în interior și în aer liber, cum ar fi brazi de Crăciun, dormitoare, dormitoare, baruri, garduri, terase, etc., pentru a adăuga o atmosferă perfectă pentru orice spațiu.

Adauga un comentariu

Rating: