R2LB USB 3.0 Portable CD/DVD-RW/ DVD Extern DVD pentru Laptop ROM Burner pentru Desktop PC-ul pentru Windows

  • 119.74lei
  • 86.23lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Computer & Office

Sku:
  • f8160
Tag-uri:
  • arzător scriitor cititor, usb dvd, External CD drive, dvd writer extern
  • Tip - Cablurile IDE
  • Certificare - CE
  • Origine - China Continentală

R2LB USB 3.0 Portable CD/DVD-RW/ DVD Extern DVD pentru Laptop ROM Burner pentru Desktop PC-ul pentru Windows

OOTDTY

Caracteristici: de brand nou și de înaltă calitate

Ușor de Utilizat:Doar conectați-l la USB 3.0 sau USB 2.0 port, această extern, CD/DVD player-ul va fi recunoscut de computer în mod automat, atunci puteți folosi un media player (e.g.VLC player) sau de ardere software-ul pentru a citi sau scrie si DVD-uri.

Compatibil cu mai Multe-sistem de OPERARE: Compatibil cu Windows 11/ 10/ 8.1/ 7/ XP, Linux și sistemul de OPERARE, astfel încât să puteți folosi pe Windows 10/8/7/XP si Linux laptop-uri si desktop Pc-uri, iar Apple MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mini. (NOTĂ: NU suport Chromebook, TV, iPad, și Mașina).

Functii Multiple:puteți utiliza această extern, CD/DVD +/-RW pentru a reda filme Dvd-uri, scrieți/copiați Cd-uri mp3, copiați fotografii, instala software-ul, instalați sistem, instala jocuri, backup date pe Cd-uri/Dvd-uri, și mai mult. (Vă rugăm să folosiți adecvate media player, ardere, sau ripping software-ul pentru a finaliza)

Performanță de încredere:Această primă USB CD/DVD-ul este echipat cu un nou încărcător, care are puternice de corecție a erorilor, cu impedanță redusă, și anti-interferențe capacitatea de a asigura o funcționare stabilă, fără să te poticnești și pâlpâitoare, și nu va deteriora discurile.CD/DVD Reader & Writer:Acesta este un CD/DVD player, cititor, scriitor, scenarist, recorder/arzător, care acceptă mai multe discuri CD/DVD, cum ar fi CD-ROM/ CD-R/ CD-RW/ DVD-ROM/ DVD-R/ DVD+R/ DVD-RW/ DVD+RW/ DVD+R DL/ DVD-R DL/ DVD (CD viteza max: 24X, DVD viteza max: 8X)

Portabil Unitate Optica pentru Laptop:puteți efectua această slim & usoare unitate optică externă împreună cu laptop-ul, dacă aveți nevoie să-l folosească în timpul dvs. de călătorie de afaceri sau de călătorie .

Caietul de sarcini: Tip de Element: unitate Optica

Material: ABS

Culoare: Negru/Alb

Rata de Transfer de date: Până la 5Gbps

Interfata: USB 3.0 (compatibil cu USB 2.0, USB 1.1)

Element Dimensiune:aprox 15x15x2cm/5.9x5.9x0.79inch(LxWxH)

Pachetul Include: 1 buc x DVD Writer

notă: vă Rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Adauga un comentariu

Rating: