De Vânzare la cald 36 de Piese Autocolante Fluture Fluture 3D Autocolante de Perete Fluture Decupaj Autocolante de Perete Decoratiuni Pentru Casa, Petrecere

  • 36.18lei
  • 27.49lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f1008
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Ușor să stea în orice locuri în interior sau în aer liber, o mare pentru agățat-le pe perete, deasupra mesei, în hol și pe copac, etc.

Cota de DIY distracție cu familia sau prietenii, ochi-prinderea de design și pline de culoare motiv de a crea starea de spirit consolidarea atmosfere și relaxare pentru tine și oaspeții.

poate fi folosit ca nunta, ziua de nastere, petrecere, grădiniță, botez, festivalul de celebrare decoratiuni, fotografie de fundal, desert masa decor de masă, tort frigider autocolante sau cupcake toppers, fluture cadou pentru copii sau prietena.

Cum să Utilizați: 1. Ori aripi să 35degree pentru a crea un efect 3D; 2. Coaja de pe banda dublu side; 3. Poziția fluture 3D pe perete; 4. În cele din urmă, apăsați 3D fluture.

Nume:Fluture autocolante de perete

Dimensiune Produs:

S:8cm

M:10cm

L:12cm

Material:Hârtie

culoare:Aur + Argint + Aur Rose

Conținutul Pachetului:

12 * Mici Autocolante Fluture (3 culori de 4 fiecare)

12 * Mediu Autocolante Fluture (3 culori de 4 fiecare)

12 * Fluture Mare Decalcomanii (3 culori de 4 fiecare)

36 * runda lipici punct

1 rolă * 10m snur

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Adauga un comentariu

Rating: