Manual Excelent De Înaltă Calitate Chinez Kung Fu Wushu De Sabie Jian Ascuțite Pliat Damasc Lama Din Oțel Mâner De Abanos Teaca Full Tang

  • 1 752.03lei
  • 1 611.88lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f4035
Tag-uri:
  • Lupta, kung fu wushu sabie, metal sabie, kung fu arme, wu tang
  • Material - Metal
  • Caracteristică Regională - China
  • Stil - Arta Populara
  • Tema - Sport
  • Nume De Brand - HGF-SS
  • Origine - China Continentală

Manual Excelent De Înaltă Calitate Chinez Kung Fu Wushu De Sabie Jian Ascuțite Pliat Damasc Lama Din Oțel Mâner De Abanos Teaca Full Tang

Lungime totala: 104 cm (41 cm)

Lungimea lamei: 77 cm (30.2 cm)

Latime lama: 3,6 cm

Lama grosime: 0.8 cm

Material de Accesorii: Alama

Material de maner si teaca: Abanos (黑檀木)

Greutate: Aproximativ 2.38 kg

Greutate fara teaca: Aproximativ 1.56 kg

HRC: 58

Vă rugăm să Rețineți: suport de lemn în imagini nu este inclus.

Formarea

Săbii poate fi modelat printr-o varietate de tehnici de prelucrare a metalelor.Principalele tehnici sunt forjare și îndepărtarea stoc.

Forjare foloseste caldura pentru a aduce materialul la o maleabil stat.Materialul este apoi cu ciocanul de a forma, de obicei cu ajutorul unui ciocan și nicovală, împreună cu set specializat și fuller instrumente, în funcție de tehnica special.

Stoc îndepărtarea forme sabia din pregătite de valori care este mai mare în toate dimensiunile decât terminat sabia prin depunerea, șlefuire și tăiere.

Finisarea cuprinde lustruire, decorare, și crafting și asamblarea mânerul, garda și teaca.

Fierarului ar fi cele mai în cauză cu starea de lama în sine și, eventual, decorarea lama și pregătirea gărzilor și cu mânere.Alte artizani ar putea fi implicate în activitatea de modelare la capăt, înveliș și alte piese de mobilier; si in orice decor fin.

Săbii în yuxi, China este celebrul producator.Are o reputație pentru producerea longquan sabia este renumit în țară și în străinătate. "Ai observat meu fier de topire zbura flacără, fum, rosu ZiQi povara impresionant.Bun muncitori exercițiu la fiecare câțiva ani, forjat longquan sabia numele .Longquan culoare, cum ar fi îngheț și zăpadă, buni muncitori client jale absolută.Colorate glazură de jad cartuș scuipat lotus, greșit completate ulterior.nu de aur a lovit luna..." .Acesta este timpul dinastiei tang poet Guo Zhen poezie.Longquan sabia este cristalizarea înțelepciunea și sudoare de harnic longquan oameni.

Longquan în cele din urmă să longquan sabia 2600 rimă la sfârșitul sabie tradițională de cultură, moștenire dezvolta turnare longquan sabia ancestral ambarcațiuni, set esența colegii, natura, cerul și pământul, lumea a materialului selectat, forjare, lopata, fișier , sculptate, călire, măcinare și așa mai departe mai mult de 20 de procesul de turnare și a devenit, cu "tenacitatea, moale și ascuțite, lumina rece, agresiv, și decorative qiao zhi" caracteristici este celebru în lume.

Fabrica noastra are multe calificați exprimate jian, slefuire, sculptură tehnicieni, informații tehnice și de putere este puternic, a fost angajat pentru cercetare și dezvoltare tradiționale longquan sabie, o sabie, și în mod constant a îmbunătăți tehnologia, exprimate jian, pe cât posibil, utilizarea ambarcațiunilor tradiționale pentru forjare sabia de sabie, în mod constant, s-au făcut noi realizări și dezvoltare.Fabrica noastră, în scopul de a moștenească și să ducă mai departe longquan sabia cultura ca misiune, produsul este stilul numeroase, completați caietul de sarcini, care se aplică la straturi de grupurile de oameni și de colectare a alege și de a cumpăra, produse pe piață, a fost favorizat de oameni din toate categoriile de viață este de mare laudă și de încredere.Fabrica de angajați lucrează împreună pentru a continuu merge înainte, și în mod constant să se extindă vizibilitatea afaceri, extinderea pieței la domiciliu și în străinătate, și să piață în mod constant să înțeleagă și să accepte noi, face mai mulți clienți au încredere în noi, ne alegeți pe noi pentru totdeauna.

Produsele noastre vinde bine în piața internă și exportate în Europa, America, Asia de sud-est, Orientul Mijlociu, Australia și alte țări și regiuni.Noi, în conformitate cu "sinceritate, de calitate pentru el," principiul de servicii pentru tine.

Noi nu va trăi până la fiecare sabie iubitorii precum și în general noi clienți vechi prieteni pentru speranțele noastre și sprijin de-a lungul anilor, să facă eforturi persistente, să depună eforturi pentru perfecțiune, fiecare cuțit, sabie este un boutique.Să satisfactia clientului este obiectivul nostru de scopul final.

POLITICA DE RETURNARE

Schimb este acceptată în termen de 14 zile de la cumpărător la primirea coletului.

Dupa ce a revenit element în starea inițială, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport încoace și încolo)

INSTRUCȚIUNILE DE PE CUM AIBĂ GRIJĂ ÎN MOD CORESPUNZĂTOR

1>nu încercați să ascuți lama.Utilizarea de pietre de ascuțit sau (doamne fereste) o roată de rectificat poate provoca distrugerea totală de sabie de la un colectoare de vedere.Este nevoie de o pregătire specială de calificare și instrumente pentru a în mod corespunzător poloneză și ascuți sabia.

2>nu utilizați șmirghel, lână de oțel sau orice materiale abrazive pe orice parte a lamei inclusiv tang (nakago).Acestea vor zgâria lama și distrage atenția de la frumusețea ei.

3>a nu se folosi ORICE tip de metal polish pe părți ale mâner de sabie, de paza sau teacă.Accesoriile pe sabie sunt, în general, nu ar trebui să fie luminos și strălucitor.

Adauga un comentariu

Rating: