Pasăre Autocolante de Perete 3 Piese Acrilice Păsări Negre Decor de Perete Autocolante de Artă Murală 2D Creative Decor Camera Autocolante de Perete Camera DIY

  • 34.20lei
  • 23.95lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f19126
Tag-uri:
  • Scenarii - Perete
  • Stil - Stil Modern
  • Model - Avionul De Perete Autocolant
  • Tema - Animale
  • Material - Plastic
  • Origine - China Continentală

Descriere:

Această Pasăre Autocolante de Perete set are un design unic, și 3 stiluri diferite, și pot fi plasate la va, simplu si elegant, formând o frumoasă pictură murală la domiciliu.Acesta poate fi utilizat în dormitoare, camere de zi, bucatarii, holuri, birouri, gradini, hoteluri, sau alte locuri.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Pasăre Autocolante de Perete

Material: Acril

Culoare: Negru

Dimensiune: așa cum se arată

Grosime: aproximativ 2mm/0.08 inch

Lista De Ambalare:

Pasăre Autocolante De Perete*3

Notă:

Nu este un film acrilic, aveți nevoie pentru a rupe oglinda film de protecție atunci când primiți produsul.

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Simplu Și Elegant】Această Pasăre Autocolante de Perete set este simplu și elegant, și ea vine în trei forme diferite.Atunci când sunt asamblate, se creează o uimitoare murală în casa ta.

2.【De Material de înaltă Calitate】Pasărea Neagră Fereastra Decalcomanii set este compus de înaltă calitate, material acrilic, are un strat de negru pentru a proteja lentilele, și este puternică și de lungă durată de utilizare frecventă.

3.【Atrage Atenția Oamenilor】Cu ajutorul acestui minunat Pasăre Neagră Sticlă Decalcomanii de kit, puteți pur și simplu să atragă atenția la casa ta și de a prezenta gust distinctiv.

4.【Extrem de Practic Pentru Utilizare】Pasărea Fereastra Autocolante kit-ul include auto-adeziv coaja-și-stick material care poate fi folosit pentru agățat atât în interiorul cât și în afara.Aderă la orice suprafață gips-carton și este extrem de practic de a utiliza.

5.【Diverse Scenarii de Utilizare】Acesta poate fi folosit în multe locuri.Puteți utiliza Pasăre Neagră Autocolante Sticla în dormitoare, camere de zi, bucatarii, holuri, birouri, gradini, hoteluri, sau alte locuri.

Adauga un comentariu

Rating: