Dinozaur Pusculita Interesant Dinozaur Bani Banca Tabla De Joc Pentru Partidele Prieteni De Familie Colectarea De Cadouri De Crăciun

  • 166.95lei
  • 60.12lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f130412
Tag-uri:
  • Varsta Recomanda - 18+, 7-12y, 14+y, 12+y
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - Europa certificate (CE)
  • Tema - Sport, Animale & Natura

Puncte:

1、Interesant Joc: Jucătorii să ia transformă pentru a roti roata de culoare, la rândul său, picătură monede de aur sau apăsați în mod corespunzător, și în cele din urmă pușculița și de a lua toate monedele de aur pentru a câștiga.

2、Potrivit pentru Majoritatea Oamenilor: Nostru pusculita Joc este foarte interesant și incitant , este, de asemenea, foarte ușor pentru a juca.De aceea este potrivit pentru majoritatea oamenilor.Doar se bucure de ea!

3、Material Ecologic: Dinozaur Nostru pusculita Joc Jucărie este fabricat din material ABS, care este în condiții de siguranță, ecologice și durabile.

4、Mare Cadou: Fără îndoială, ne Dinozaur pusculita Joc Jucării va fi alegerea perfectă pentru copilul tău cadou.Acesta poate fi o mare surpriză și copilul dumneavoastră se vor distra jucându-se cu ea.Potrivit pentru orice ocazie.

5、Calitate și Service în Garanție: satisfactia Clientului este prioritatea noastră numărul unu.Dacă nu sunteți mulțumit nostru pusculita Joc cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

A făcut ecologice din material ABS și proiectat cu desene animate drăguț dinozaur forma Nostru pusculita Joc sunt sigure pentru copii să se joace cu.Acesta este un foarte popular jucărie, utilizate în principal pentru viață, de divertisment și diverse festivaluri, de asemenea, perfect pentru jocuri de societate, este distractiv de a juca împreună și a vedea cine va primi toate monedele de aur de la sfârșitul!

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiuni: 20.5*19*13.5 cm/8.07*7.48*5.31 în

Varsta potrivita: peste 3 ani

Lista De Produse:

Dinozaur Pusculita*1

Placă turnantă*1

Ciocan*1

Monede de aur*36

Adauga un comentariu

Rating: