2X stropitoare în aer liber,De 1,5 Litri de Udare Cu Aspersoare Cap, Lung Cioc Albastru

  • 149.85lei
  • 100.39lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f274018
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

[Detasabila Convertibile Duza]stropitoare este echipat cu detașabil stropitoare, este potrivit pentru udare mari sau mici, zona a plantelor, o mare pentru utilizarea în interior și exterior.

[Detasabila timp de scurgere design]Timp scurgere cu inel de cauciuc pentru a preveni scurgerile.Long reach udarea plantelor pot ajuta rădăcinile plantelor.Udare poate în aer liber poate cu exactitate de transport apă direct în sol, astfel încât este ușor de a pătrunde apă în partea de jos a plantelor fără stropire și pierdem.

[Mari de admisie a apei cu capac face]ușor pentru a adăuga apă, nu este ușor să se scurgă și umed pe podea, rezonabil dublu mânere design face prindere simt confortabil, reduce oboseala mâinii atunci când udare.

[Durată lungă de Viață]Plastic stropitoare este în siguranță, inodor și reutilizabile, cu caracteristici de durabil și nu este ușor să se deformeze, acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

[Extinse Uzanțele]instalației de udare pot pot ține 5L (1.5 litri) la mai puțin de 2 litri de udare poate, perfect pentru casa, birou, gradina, gazon, flori magazin, hotel și mai mult.

Culoare:albastru

Material:plastic

Dimensiune:32 x 22,5 cm

Conținutul Pachetului:

2 x stropitoare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: