DIY Sfeșnic Silicon Stencil Cristal Rășină Epoxidică Ondulate în Formă de S, Suport Lumanare pentru Acasă Reutilizabile Operare Ușoară SCVD889

  • 64.12lei
  • 39.76lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f277506
Tag-uri:
  • ondulat suport lumanare, lumânări de ceară de albine mucegai, Ceara De Albine Mucegai
  • Origine - China Continentală

DIY Sfeșnic Silicon Stencil Cristal Rășină Epoxidică Ondulate în Formă de S, Suport Lumanare pentru Acasă Reutilizabile Operare Ușoară SCVD889

Caracteristici:

1. Materiale de înaltă calitate: șablonul Nostru sunt realizate din silicon de înaltă calitate material, textura moale, rezistentă la rupere, ușor de curățat și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

2. Creative stencil design: Compatibil cu cele mai multe rășini sau alte materiale de turnare, creând un aspect proaspăt pentru casa ta și de birou.

3. Multifunctional șabloane: foarte potrivit pentru a face decorativ rasina de artizanat, cum ar fi suport de lumanare, titularii de creion, recipient cutie de depozitare, etc.Este reutilizabil.

4. Ușor De utilizat: interior neted îl face ușor de utilizat, și de a reduce nevoia de tăiere și polizare.Puteți folosi cerneală, praf, sclipici, flori uscate, etc. Personaliza personalizate ghivece de flori pentru prieteni și familie.

5. Cadouri speciale: stencil pentru a face decoratiuni deosebite sunt cadouri perfecte pentru prietenii și familia în timpul petrecere, zi de naștere, Crăciun sau alte sărbători.

Notificare:

1.Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material: Silicon

M-în formă de lumânare titularului: 28.5*3.9*3.2 cm

S-în formă de lumânare titularului: 26.1*3.9*3.2 cm

C-în formă de lumânare titularului: 20*10*3.2 cm

1 x Matrita de Silicon

Adauga un comentariu

Rating: