20buc Pin din Lemn Chips-uri Tăiate Bucăți de Lemn Foaie de Jurnal Rustic Decor Nunta Petrecere Florale Vintage Stilul de Țară-FS-PHFU

  • 214.99lei
  • 165.53lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f276289
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

20buc Pin din Lemn Chips-uri Tăiate Bucăți de Lemn Foaie de Jurnal Rustic Decor Nunta Petrecere Florale Vintage Stilul de Țară-FS-PHFU

PRESANDED ȘI LUSTRUIT: Natural uscate și cu atenție tăiat.Nu de foraj.Fiecare disc a fost pământ pentru a face suprafața netedă și suficient de sigure pentru a utiliza.

UȘOR DE UTILIZAT: Fiecare disc nu a fost forat fără gaură pentru obiecte de artizanat.Ușor de a scrie sau picta.Ne-am îmbunătățit tehnologia de uscare și a luat științifice control de umiditate în raport de lemn felii pentru a preveni lemn de uscarea sau crăparea.

PERFECT PENTRU a FACE MESERII: perfect pentru toate DIY proiecte de artizanat, rustic, roller-coastere din lemn, pictura de mână, scrisul tag, roller-coastere, transfer de fotografie, numele, tag-uri, felicitare, decoratiuni de Craciun, decoratiuni de Craciun, decoratiuni de nunta etc.

Culoare:Lemn de culoare

Material:lemn

Dimensiune:11-12cm

grosime: 1cm

Conținutul Pachetului:

20 x discuri de Lemn

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: