6 Buc De Crăciun Rășină Pandantiv Pom De Crăciun Moș Crăciun Elan Agățat Ornamente De Pom De Crăciun Decorare Cadou De Vacanță De Înaltă Calitate Destul De

  • 131.10lei
  • 90.46lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f276711
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

6 Buc De Crăciun Rășină Pandantiv Pom De Crăciun Moș Crăciun Elan Agățat Ornamente De Pom De Crăciun Decorare Cadou De Vacanță De Înaltă Calitate Destul De

Bullet Point:

Decor minunat: poate fi folosit pentru Craciun, noaptea de Crăciun, carnaval, cele mai bune decoratiuni de vacanță.

Funcția: Perfect pentru decoratiuni de vacanță, cadou, pungi sau cutii de mere, adăugând precizie la starea de spirit festiv.

Aplicație: Acesta poate fi agățată ca un decor de pe orice decor lângă fereastră sau de masă pentru a face sa te simti bine.

Design: Pachetul include 6 buc decorațiuni pentru bradul de Crăciun, suficient pentru a decora pomul de Crăciun.Există diverse elemente de Craciun, cum ar fi Moș crăciun, pom de Crăciun, de elan, de Crăciun, casa, etc, pentru a seta off atmosfera de sărbătoare.

Ideal înseamnă: Spune la revedere de la situația nefavorabilă din 2022 și bine ai venit în 2023. Toate situațiile negative va trece.

Descriere:

Material: Rasina

Dimensiune: 5-10cm

Pachetul Inclus:

6 x Pandantive

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

☆☆☆☆☆☆

●Mai mic pret de înaltă calitate pentru dvs. de rating de 5 stele.

●Vă rugăm să păstrați legătura, dacă orice transport /element de probleme.

●Vă mulțumesc pentru așteptare.

Adauga un comentariu

Rating: