Portabil LED Felinar Solar rezistent la apa USB Reîncărcabilă Lanterna LED-uri în aer Liber

  • 53.55lei
  • 26.80lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f453108
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Tip - Campinglight

Caracteristici:

OOTDTY

2 Metodele de Încărcare: LED lumina camp poate fi perceput nu numai cu panou solar, dar, de asemenea, cu cablu de încărcare.Puteți vedea în mod clar schimbarea de încărcare cu LED-uri de lumină în apropiere de tabăra de la sol.

2 Moduri de Utilizare: pliabil Cu modele și mâner lateral, îl puteți folosi ca felinar sau lanterna.Trageți în sus manere la ambele capete și întinde-le pentru a transporta sau se blochează-le..Dacă doriți să utilizați modul lanterna, puteți deschide partea cârlig.

Compact și Portabil: Această funcție dublă lumina camp adoptă pliabil modele pentru a economisi spațiu, ușor și ușor de transportat.Tabăra de lumini poate se blochează oriunde și poate fi folosit pentru o noapte de mers pe jos, drumeții, vânătoare, pescuit.

Baterie reîncărcabilă tensiune Alimentare: lampa de Tabără a construit-in, de calitate baterie de litiu, care poate fi folosit pentru mult timp de sincronizare.Acesta poate fi de asemenea folosit ca un încărcător pentru a încărca situații de urgență telefoane mobile sau dispozitive mobile.

Funcția de rezistent la apa: Adopta rezistent la apa de design.Frumos, zero rezistente și mai durabile.Nu trebuie să vă faceți griji despre pierderea de iluminat în aer liber, în orice vreme rea.Asta sunt alegere bună pentru oricine care îi place aventura.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Culoare: Negru

Greutate pachet: aprox.280g

Dimensiune: aprox.19x9.2cm/7.48x3.62in

(Mai Multe Dimensiuni Detaliu, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include:

1Pcx Solara LED Felinar

1Pcx Cablu USB

1Pcx Manual de Utilizare

1Pcx Baterie Reîncărcabilă

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Adauga un comentariu

Rating: