Aluminiu, Sticla Openers Roman Deschizatoare De Sticle Tip Breloc Vrac Sticla De Bere Deschizator De Claw Bar Sifon Băutură Bere Deschizator De Sticle

  • 1.15lei
  • 0.51lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f276611
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Metal - Aliaj de Zinc

Descrie:

1. Simplu și practic sticlă de bere de deschidere instrument, un instrument mic, care poate rapid și ușor de a deschide sticla de bere capac.

2. Deschizator de sticle cu inel cheie, puteți să faceți clic pe butonul portocaliu de adaugă în coș sau să cumpere acum, și apoi să-l experiență.

3. Deschizator de sticle din aliaj de aluminiu, rezistent, 9 diferite culori luminoase, la modă și drăguț.

Nume: deschizător de sticle

Material: Aliaj De Aluminiu

Dimensiune: 65*12MM

Greutate: 10G

Fiecare tirbușon măsuri 2.56(L) x 0.47(W) cm.

Fiecare cântărește aproximativ 0.39 oz/10.5 g.

Fiecare deschizator de sticla vine cu un inel de chei care pot fi agățate direct pe lanțul de chei.Este foarte convenabil de a transporta.

Lista de ambalare:

Breloc deschizator de sticle* 1buc

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Simplu: colorat bere sticla openers folosi o economisire de muncă maneta de principiu, permițându-vă pentru a deschide capace de sticla cu ușurință ,nu trebuie să utilizați prea mult efort.

2.Durabil: deschizător de sticle este confectionat din aliaj de aluminiu.Este durabil pentru rezistență la uzură și culorilor.Și dificil de a obține pătată sau se estompeze, și poate servi în stare bună pentru o lungă perioadă de timp.

3.Transport ușor: Culoare sticla de bere macaralele din aliaj de aluminiu, care are rezistență la abraziune și culorilor.Poate fi folosit ca breloc sau un pandantive ornament pentru geanta ta, sau echipamente.Transport ușor.

4.Utilizate pe scară largă: 9 culoare metal, sticla openers sunt foarte potrivite pentru utilizarea la domiciliu, petreceri, restaurante, baruri de vin, magazine, drumetii, camping, călătorie, etc.

5.9 culori vibrante: sticla Personalizata deschidere a rosu,negru,albastru,verde,violet,rose, roșu,auriu,argintiu,portocaliu.Nu este nevoie decât de o ușoară presiune și puteți elimina cu ușurință capace de la sticle.

Adauga un comentariu

Rating: