Copii Pusculita Rachete Forma De Bani Titularului De Bani De Economisire Cutie Pentru Decor Acasă Temă Spațiu Decorare Camera Ornamente

  • 122.55lei
  • 49.00lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f87875
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Varsta Recomanda - 12+y

Descriere:

1. Copii Piggy Bank este mai mult decât o jucărie.Este distractiv și educativ, de predare copii importanța de economisire și responsabilitatea financiară.

2. Copii pusculita vine cu frumoase astronaut autocolante pentru a decora banca keeper, DIY pe mini pusculita cu aceste autocolante.

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb Sau Albastru(Opțional)

Material: ABS

Dimensiuni: 21*17.6*11.8 cm/8.27*6.93*4.65 în

Lista De Produse:

1* Copii Pusculita

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Interesant și Educativ】lăsați copiii Să se distreze economisirea de bani cu Copii pusculita pentru salvarea copilului tau primele monede și bancnote.E distractiv și educaționale, de predare copii importanța de economisire și responsabilitatea financiară.

2.【Autocolante Decorative】Folosind aceste autocolante decorative, puteți decora dvs. bancar deținător și DIY pe mini bancă pentru a face Moneda pusculita arata minunat.

3.【De Material selectat】nu trebuie să vă faceți griji despre Bani Caseta de Economisire va cădea sau să fie rupt pentru că este realizat din ABS, care îl face ușor, robust și durabil.

4.【Largă de Aplicații】Fie ca un decor pentru camera copilului sau pentru a stoca obiecte mici, cum ar fi jucării, bijuterii, și carduri de baseball, Copilul Moneda de Banca, toate pot face foarte ușor.

5.【Cadou minunat】Ce un cadou minunat.Puteți trimite Bani de Economisire Borcan pentru copii ca un cadou pentru zile de nastere, Craciun, Ziua copilului, sau Noua Ani de Zile.

Adauga un comentariu

Rating: