Vin Distribuitor Cu 6 Pahar Dozator Decantor Bea Cooler Petrecere Lichior Băutură Distribuitor De Kit De Petrecere, Jocuri De Băut Instrumente

  • 150.63lei
  • 88.85lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f281980
Tag-uri:
  • wineware set de baut, Vin instrumente, bea bubbler, Bea Instrument, Instrumente
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - isfriday
  • Caracteristică - Aprovizionat, Eco-Friendly
  • Numărul De Model - 6 Pahar Dozator și Titularul

Vin Distribuitor Cu 6 Pahar Dozator Decantor Bea Cooler Petrecere Lichior Băutură Distribuitor De Kit De Petrecere, Jocuri De Băut Instrumente

Descrie:

1.【Versiune imbunatatita - Cu Dop】 Această versiune 6 pahar de vin distribuitorul este echipat cu 6 dopuri de silicon, potrivit pentru 1-6 persoane, atunci când ai nevoie doar de mai puțin oamenii să utilizați dozatorul, îl puteți folosi în mod liber.

2.【Ușor de utilizat - 6 pahare la un moment dat】 se Toarnă până la 6 pahare la un moment dat, un mod rapid și ușor pentru a începe o petrecere.Atât de convenabil de a folosi atunci când un grup de oameni este într-o petrecere!Reduce semnificativ timpul necesar pentru a se toarnă apă.

3.【Premium Material - Nu este ușor să fie deteriorat】 Acest 6 pahar de vin distribuitor și suportul sunt fabricate din material acrilic, care nu este casabil, durabil, în condiții de siguranță pentru a utiliza, și nu are miros (calitate alimentară material acrilic), astfel încât este ușor pentru a curăța.

4.【Largă Utilizare - Toate Lichidele】 pahar de Vin dozatoare sunt potrivite pentru toate lichidele - cum ar fi cocktail dozatoare, dozatoare de vin, suc de distribuitoare distribuitoare de băuturi.Acest dozator este perfect pentru festivaluri, party baruri și baruri acasă.

5.【Alegerea perfecta】 Potrivit pentru facultate, petreceri de absolvire, petreceri de familie, dusuri pentru copii, deserturi, baruri, hoteluri, restaurante, cluburi de noapte, catering, inaugurare a unei case, zile de naștere, nunți, aniversări, vânătoare de locuri de muncă, petrecerea burlacelor, sărbători de vacanță, Crăciun, Anul Nou, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Tatălui, Ziua Mamei, St. Patrick ' s Day, Halloween, Carnaval, Munchen Festival, în vacanța de Primăvară, etc.

Caietul de sarcini:

Material: acril

Dimensiune: așa cum se arată

Stil: ca in poza

Lista de ambalare:

1*pahar de Vin dozator+6*cupe

Note:

Sper că vă sunt încântați atunci când primiți produsul.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne contactați la întâmplare.

Adauga un comentariu

Rating: